Zimske večeri

U hotelu Park u Našicama su našičani i njihovi mališani mogli ponovo uživati u još jednoj odličnoj zimskoj večeri. Iako je vrijeme govorilo kako možda neće biti dovoljno zainteresiranih za ovo, pokazalo se kako prognoze nisu bile točne. I ovoga puta hotel je bio prepun što pokazuje iz petka u petak kako su ove zimske večeri vrlo dobro smišljen projekt Turističke zajednice i Grada Našica.

Kao i prvi puta ovog serijala “Zimskih večeri” voditeljica je bila lijepa Jelena Galić dok je sve koordinirala profesorica Darija Vlajnić , predsjednica DND-a Našice.

Uz besplatne krafne, roditelji a pogotovo njihova djeca, mogli su uživati u izvedbama društva “Naša djeca” – engleske radionice, zbor Maslačak, ritmičku radionicu i dječji forum. Također su tu bili i HKD Lisinski – Mala folklorna skupina te osnovnoškolci Kralja Tomislava ritmička skupina “Našičko sunce” te Slovački školski zbor – Markovac. Kao šećer na kraju svojim izvedbama sve su zabavljali našički reperi Vanja Dražić i Hrvoje Peičić – Doc.