Turistička zajednica Grada Našice
Image default

Djed Mraz i pokloni oduševili najmlađe

Svake godine Djed Mraz prima mnoštvo pisama s bezbroj različitih pitanja i želja. Ipak, neke želje su prilično zahtjevne. Na brojna pitanja, Djed Mraz je sinoć odgovarao u razigranom društvu najmlađih posjetitelja u Našicama.

Edukativno i kreativno

U središtu grada organizirana je predstava “Dan u laboratoriju Djeda Mraza”, a odazvali su se brojni najmlađi  koji su s velikim zanimanjem i sudjelovanjem pratili predstavu Kazališta La La Land.

Ovo kazalište popularizira znanost i umjetnost, te se nada unijeti ljepotu i radost u djetinjstvo svojih sudionika. Istodobno, osigurava takozvani STEM pristup ranoj znanosti, tehnologiji, tehnološkom i umjetničkom obrazovanju i animaciji. U učenju i zabavi za djecu nema granica, a najveće zadovoljstvo djeca doživljavaju kada imaju priliku doživjeti i isprobati nešto edukativno, kreativno i zabavno.

Djed Mraz na motoru

Brojna djeca s velikom su radošću dočekala dolazak Djeda Mraza u Našice, kojemu su i ove godine pomogli članovi Moto kluba Racing Našice. Kako je sam Djedica priznao, njegovi su sobovi ostali odmarati, a bajkeri su mu pomogli tako što su njega i brojne darove na motoru dovezli sve do središnjeg trga gdje su ga čekala sva dobra djeca. 

Povezane objave

Brkovi održali izvrstan koncert na 15. Moto susretima u Našicama

admin

”Posljednja večernja” u Našicama

admin

Najava – Koncert Lana Genc

admin

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više