Turistička zajednica Grada Našice

Zeleni cvijet

admin

Našice u zadnjih deset godina dobio je devet nagrada “Zeleni cvijet” sa zlatnim, srebrnim i brončanim znakom. Posljednju u nizu, Zeleni cvijet sa zlatim znako za najuređenije mjesto od 5.000 do 10.000 tisuća stanovnika, gradonačelnik Krešimir Žagar preuzeo je 21. listopada u Šibeniku.

Tim je povodom održan prijem za sve koji su na bilo koji način pomogli da Našice ponovno dobiju nagradu Hrvatske turističke zajednice. Obraćajući se nazočnima, gradonačelnik Žagar zahvalio je djelatnicima Našičkog vodovoda koji su bili i najbrojniji na prijemu, ali i gradskim vijećnicima, djelatnicima Gradske uprave, djelatnicima institucija u vlasništvu Grada, udrugama i svim pojedincima koji uređuju svoje okućnice i na taj način doprinose općoj uređenosti Našica.

Našice su svrstane u turistički A razred i svojom ponudom to svake godine sve više opravdavaju. Uređenje grada bit će nastavljeno i iduće godine, dobili smo sredstva za postavljanje smeđe signalizacije i nove nasade cvijeća, a bit će školovano i pet turističkih vodiča – najavio je Srečko Perković.

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više