Turistička zajednica Grada Našice

”Posljednja večernja” u Našicama

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju svoju oproštajnu turneju po Slavoniji! S predstavom „Posljednja Večernja“ stižu u Našice, u petak, 14. travnja u Dvoranu OŠ Kralja Tomislava, u 19,59h.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Našice donose gotovo dvosatni spektakl, s urnebesno smiješnim anegdotama i skečevima, a neće izostati ni pjesme i plesa.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među domaćom javnosti, pa gotovo da i nema medija koji nije najavio početak velike turneje za koju Željko Pervan kaže da je doista posljednja, pa stoga s pravom nosi naziv „Posljednja Večernja“. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno:

„Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali – ej kad ćete opet?“ A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije.

Našice su nova destinacija vesele ekipe Večernje škole, a nakon Slavonskog Broda, Osijeka, Vukovara i Požege ujedno i peti slavonski grad u koji stiže ova urnebesna ekipa originalne postave Večernje škole koja će do kraja travnja obići oko dvadesetak gradova u Hrvatskoj.

„Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit!“ tvrdi Željko Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Ulaznice za predstavu „Posljednja Večernja“ u Našicama mogu se kupiti u Radio Našicama i online u sustavu Eventim.hr.

Povezane objave

Memorijal Dore Pejačević, 4. – 7. svibnja 2023.

admin

Memorijal Dore Pejačević

admin

Najava – Koncert Lana Genc

admin

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više