Turistička zajednica Grada Našice
Image default

Niti loše vrijeme nije pokvarilo dobro raspoloženje na trećoj suboti našičkog Adventa

Advent u Našicama se, unatoč lošem vremenu, nastavio s koncertom „Zapleši Božiću” na kojem su u prepunoj sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava nastupile Našičke mažoretkinje „Dora” i Plesni studio “Shine”. Mnogobrojna publika uživala je u nastupima plesačica i mažoretkinja koje svojim vještinama osvajaju nagrade diljem Hrvatske. Samu manifestaciju otvorio je gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je s nekoliko riječi pozdravio sve okupljene.

1„Izuzetno mi je drago što vas sve večeras mogu pozdraviti, a posebno naše mažoretkinje i Plesni studio „Shine”. Prije svega im se zahvaljujem na vrhunskim rezultatima koje su postigli u ovoj godini na izmaku. Našičke mažoretkinje „Dora” su svojim uspjesima promovirale naš grad diljem Hrvatske, ali i Europe. Također je lijepo vidjeti prepunu dvoranu roditelja i gostiju koji su došli uživati u božićnoj priredbi.”

Program se nastavio nastupom KUD-a i klapa „Čilipi”, HKD-a „Lisinski” Našice i tamburaškog orkestra pod ravnanjem svog voditelja i dirigenta Deana Koprija. Koncert je trebao biti održan u centru Našica, ali je zbog lošeg vremena premješten u pastoralni centar „Emaus”. Gradonačelnik Kašuba je i ovom prigodom pozdravio publiku i sudionike, a pogotovo goste iz udaljenih Čilipa koji su svojim izuzetno atraktivnim nastupom uljepšali treću adventsku subotu.

Upaljena je i 3. adventska svijeća

Nakon nadasve zanimljivih nastupa HKD-a „Lisinski” i Kuda-a „Čilipi” u središtu grada upaljena je i 3. adventska svijeća. Molitvu je ove subote predvodio fra Vinko Brković, a u prigodnom programu nastupio je pjevački zbor HKD “Lisinski”. U ime zbora treću je svijeću upalio njihov član Darko Damjanović. Program se nastavio nastupom tamburaškog sastava „Pet Tambura, a ni ovaj put nije manjkalo niti bogate gastro ponude pa su tako posjetitelji mogli birati između domaćih specijaliteta, slastica kao i dobre kapljice.

Povezane objave

Brkovi održali izvrstan koncert na 15. Moto susretima u Našicama

admin

”Posljednja večernja” u Našicama

admin

Najava – Koncert Lana Genc

admin

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više