Turistička zajednica Grada Našice
Image default

Sveti Nikola oduševio najmlađe

Sinoć je održana druga večer Adventa u Našicama. U središtu grada organiziran je program za djecu “Avanture svetog Nikole” kazališta “Šareni svijet”, a naše najmlađe najviše je razveselio dolazak svetog Nikole i podjela darova.

Kreativne aktivnosti održala je i Udruga mladih INFO

Dugogodišnji aktivni sudionici Adventa u Našicama, Udruga mladih INFO, i ove je godine kreativnim dječjim programom upotpunila prošlu večer. U suradnji sa Gradskom knjižnicom Našice održan je Dječji kutak – Božićna bajkaonica i igraonica.

Šarolika ponuda za sve ukuse i uzraste

Posjetitelji su tijekom večeri mogli uživati u Božićnom sajmu koji uistinu ima bogatu  i šaroliku ponudu, a za dobro raspoloženje pobrinuo se Tamburaški sastav “Čokanj”. Stalna ponuda blagdanskih kućica nastavila se i ovog petka, mirise ne možemo prenijeti, pa je na vama da se uvjerite u bogatu eno i gastro ponudu ovogodišnjeg Adventa u Našicama.  Prigodan blagdanski program nastavlja nam se večeras, a nastupiti će  Kristijan Babić & band koji će se itekako pobrinuti za dobru atmosferu u centru grada.

Ovogodišnji Advent u Našicama nadmašio očekivanja

Tijekom cijeloga prosinca bogatim kulturno – zabavnim i gastronomskim programom Našičani i posjetitelji će uživati u raznovrsnim manifestacijama, kao i uvijek pogodnim za svaki ukus i uzrast. Ove godine izuzetno je bogata ponuda božićnog sajma kojeg valja posjetiti. Ovogodišnja manifestacija “Advent u Našicama” nudi nastupe poznatih hrvatskih, ali i lokalnih glazbenika, kulturno – umjetničkih društava, kazališnih predstava, a i uprizorit će se neki od hrvatskih tradicijskih običaja. Ove godine neće manjkati ni zabave za najmlađe, pa će tako uživati u brojnim igraonicama i radionicama, a posjetit će ih i Djed Božićnjak!

Povezane objave

Najava – Koncert Lana Genc

admin

Najava – Dječje maškare

admin

Plaketa za Najljepši Advent u Hrvatskoj stigla u Našice

admin

Na ovoj web stranici koristmo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i analitike koja nam služi za poboljšanje korisničkog iskustva. Prihvaćam Pročitaj više